Praktische informatie

Data & locatie
Politieacademie Apeldoorn
Arnhemseweg 348
7334 AC Apeldoorn

Tarieven individuele inschrijving

  • € 65,- p.p. (excl. btw) | bij inschrijving voor één dag
  • € 100,- p.p. (excl btw) | bij inschrijving voor beide dagen

Tarieven groepsinschrijving

Wil je met meerdere collega’s of je team een dag volgen? Dan schrijf je je met korting in. Een groepsinschrijving kan bij een inschrijving van 3 collega's of meer, tegelijkertijd.
  • € 55,- p.p. (excl. btw) | bij inschrijving van 3 personen of meer voor één dag
Neem voor een groepsinschrijving contact op met onze collega's via opleidingen@sdu.nl en zij helpen je graag verder met je inschrijving.

Hoe schrijf je je in?
Op de pagina inschrijfmogelijkheden vind je alle informatie over de inschrijfmogelijkheden voor Het BOA Event.

Voor wie is Het BOA Event?
Buitengewoon Opsporingsambtenaar bij Gemeente; Gemeentelijk Opsporingsambtenaar; Leidinggevenden van diensten Handhaving, Parkeren, Milieu binnen gemeenten; Leidinggevenden binnen natuurorganisaties als Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer en bij Omgevingsdiensten; Controleur Openbare Ruimte / Parkeercontroleur; Toezichthouder; Toezichthouders bij Politie; Handhaver; Juridisch medewerker bij gemeente; Medewerker / teamleider bij Meldkamer; Beleidsadviseur bij gemeenten; Docent binnen MBO of HBO opleidingen in de richting Veiligheid; Management, directie en accountmanagement van organisaties die BOA’s detacheren

Annuleren
Annuleren kan alleen schriftelijk, door een email te sturen naar opleidingen@sdu.nl, samen met de naam van de betreffende dag. Je ontvangt van ons een bevestiging van afmelding.

Annuleer je tot drie weken voor aanvang van het event, dan brengen wij € 50 (excl. btw) aan administratiekosten in rekening. Meld je jezelf binnen drie weken voor aanvang af? Dan zijn we helaas genoodzaakt het volledige inschrijfbedrag te berekenen.

Annuleringsvoorwaarden groepen
Het is niet mogelijk om te annuleren voor losse personen binnen een groepsaanmelding, dit in verband met de reeds toegekende groepskorting. Wel is het mogelijk om voor de persoon die niet kan deelnemen een vervanger te sturen. Dit kun je doorgeven via opleidingen@sdu.nl