• georganiseerd door
media image

Vrienden van Veiligheid

Wie meewerkt aan onze veiligheid, is belangrijk! Om dat te laten zien, hebben veiligheidsprofessionals vrienden nodig. Daarom: welkom bij Vrienden van Veiligheid. Wij dragen BOA's, politie en andere veiligheidsprofessionals een warm hart toe!

Wat wij doen?
We sturen BOA's die geweld of agressie hebben meegemaakt een attentie, bos bloemen of een leuke kaart, gewoon om ze een hart onder de riem te steken. Om ze te laten weten, dat wat ze meegemaakt hebben niet normaal is en dat Nederland achter ze staat!

Vriend van veiligheid worden?
Wil jij Vriend van Veiligheid worden? Dat kan op veel manieren. Je kunt Vriend worden omdat je zelf als BOA werkzaam bent. Of als werkgever, uniformleverancier, of gewoon omdat jij als burger blij bent met de BOA's in Nederland! Stuur ons een e-mail met je telefoonnummer en we nemen contact met je op!

In deze startperiode zijn we nog druk bezig met de opbouw van de stichting en het uitbreiden van ons netwerk. Heb je ideeën hoe je daarbij kunt helpen? Zet het zeker in je e-mail.

Op dit moment zijn we in ieder geval op zoek naar:
  • Mensen die geweldsincidenten tegen BOA's aan ons doormelden
  • Iemand die een haalbaarheidsonderzoek wil doen naar het opzetten van een landelijk meldsysteem geweld tegen BOA's
  • Iemand die interviews kan afnemen onder BOA's en/of nieuwsstukjes kan schrijven voor de website
  • Iemand die de social media (Instagram en LinkedIn) kan beheren
  • Iemand die de vriendenadministratie kan opzetten en onderhouden
  • Iemand die in samenspraak met een grafische opleiding beeld- en filmmateriaal kan ontwikkelen
Wil je je inzetten door één van deze dingen te doen voor de stichting (of eigenlijk voor de BOA's)? Laat je horen via de e-mail!