"Waarom doet hij zo"
 
Wij zijn Phlinq. Wij halen het beste uit mensen en organisaties. Met behulp van praktische trainingen, onderzoek en begeleiding sturen wij aan op zelfredzaamheid, gedragsbeïnvloeding en effectiviteit in het publieke domein. 

Met alleen kennis verbeter je geen skills. Daarom biedt Phlinq niet alleen trainingen op het gebied van de-escalatie, en gedragsbeïnvloeding, maar coachen we je ook om ervoor te zorgen dat je de opgedane kennis optimaal kunt implementeren in de praktijk. We weten dat het toepassen van nieuwe kennis en vaardigheden niet altijd vanzelfsprekend is. Al onze trainers komen dan ook uit de praktijk en weten de theoretische kennis te vertalen naar praktische handvatten die direct toepasbaar zijn in jouw dagelijkse werk. 

We weten dat het toepassen van nieuwe kennis en vaardigheden niet altijd vanzelfsprekend is. Het vergt specifieke skills om anderen mee te nemen in een transitie en draagvlak te creëren voor gedrags- en beleidsveranderingen. Onze ervaren coaches staan voor je klaar om je te begeleiden tijdens dit leerproces, zodat je niet alleen resultaten behaalt, maar ook waardevolle vaardigheden opdoet.