Pebetex kenmerkt zich als een betrouwbaar en vakbekwaam familiebedrijf dat bedrijven en overheidsinstanties voorziet van kleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij doen dit door het leveren van een passend advies, een excellente service en een totaalpakket van producten afgestemd op de sector en de behoeften van de afnemer.

Met een klantgerichte aanpak onderscheiden wij ons op de markt, waarbij de kracht ligt in het leveren van product én dienst op maat. Wij stemmen de producten af op de wensen van de klant, waarbij we geen concessies doen aan verantwoord produceren. Onze productiebedrijven zijn aangesloten bij Fair Wear Foundation: deze organisatie controleert op correcte  arbeidsomstandigheden. Anderzijds wordt maatwerk gerealiseerd door onze servicegerichte aanpak. Het uitgangspunt van onze dienstverlening is om de zorgen van de klant compleet uit handen te nemen, zowel op administratief als op organisatorisch gebied.

Pebetex is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hiermee doelen we op het circulaire proces wat steeds urgenter is door de klimaatdoelen die vastgesteld zijn en door grondstoffen die steeds schaarser worden. Pebetex produceert al vanaf 2009 producten met een hoog gehalte gerecyclede content en vanaf die periode zijn we alleen maar enthousiaster geworden over het circulaire proces! Dit heeft zich vertaald naar onze eigen RE//WEAR collectie; een productlijn die volledig circulair is.