Het BOA Event 2019

2, 3 & 4 oktober 2019

Partners

 • BOAtrainer.nl BV is de opleider voor BOA’s van toezicht, handhaving, service en veiligheid in de verschillende domeinen. Wij leiden BOA’s op door onze kennis en ervaring te delen. Onze trainingen zijn praktijkgericht en tegelijk examengericht, zodat de BOA vaardig is om te werken aan veiligheid en leefbaarheid van het werkgebied. 

  BOAtrainer.nl verzorgt praktijklessen en een online aanbod van diverse trainingen, waaronder Basisbekwaamheid BOA, PHB, RTGB, EHBO en BIKE-opleiding. In de online trainingsmodule kunnen BOA’s trainen met de theorie van de diverse trainingen en heel veel oefenvragen en oefentoetsen maken.

  Aanwezig op dag 1, 2 en 3.

 • Sdu

  VIND: het antwoord op uw vraag
  Als handhaver wilt u zekerheid. U wilt weten in welke gevallen er iets te handhaven valt. Met de praktijkgerichte kennisbank VIND Handhaving heeft u alle informatie bij elkaar. Hier vindt u o.a. alle feitcodes plus omschrijving, praktische tools zoals checklists en voorbeelden proces-verbaal, werkprocessen, en thematische commentaren.

  De wet Vergunningverlening, Toezicht en Handhaving (VTH) beoogt een betere samenwerking bij de uitvoering en handhaving van het omgevingsrecht. De kennisbanken VIND Omgevingszaken en VIND Handhaving ondersteunen u daarbij! Wanneer u bijvoorbeeld te maken heeft met het thema afval, kunt u snel vakinformatie over vergunningen én handhaving in deze kennisbanken vinden. Zo overziet u direct de gehele VTH-keten. U en uw collega’s besparen hierdoor kosten en tijd.

 • BySpy De ervaren specialist in mobiele handhaving

  Het bedrijf is ontstaan uit het moederbedrijf De Kooi, opgericht in 1979. De ervaring hieruit ontstaan draagt de organisatie met zich. Anno 2015 maker meer dan 50 organisaties, gemeenten, beveiligingsbedrijven ed. gebruik van BySpy. Hoge klanttevredenheid als bedrijfsstrategie. Mond op mond reclame is voor ons essentieel. Veelzijdig en flexibel handhaven met o.a. Mulderfeiten, Drank & Horeca, Waterfeiten, Fiscaal parkeren, BM feiten, Bel parkeren. Real-time beleidsgerichte backoffice, Grafieken, Statistieken, Kaarten, importeren, exporteren etc. Dit alles met maximale beveiliging.

  Aanwezig op dag 1, 2 en 3

 • Wij leveren AED’s, reanimatie- en AED trainingsmaterialen, verbandmiddelen, evacuatiematerialen en alle overige BHV en eerste hulp-materialen. Deze materialen voorzien wij tevens van onderhoud. Inclusief de AED’s. We hebben veel ervaring in het plaatsen van AED’s in voertuigen. Daarnaast bieden we BHV opleidingen, crisismanagement (opleidingen), RI&E, bedrijfsnoodplannen en ontruimingsplattegronden aan.

 • Dutch Company Style B.V. is een specialist op gebied van uniformkleding, CE gekeurde kogel/steekwerende vesten en uniformschoenen. We zijn vooral gefocust op de wensen van de klant. Door samenwerking met een aantal grote producenten op dit gebied, zijn bijna alle wensen in te vullen. Ons assortiment bestaat uit alleen maar topkwaliteit producten waar iedereen zich prettig in voelt. We maken tevens gebruik van een professioneel pas-team op locatie. Hier is ook altijd iemand van het confectie atelier bij aanwezig voor het vermaken van de kleding indien nodig. De BOA kan bij ons terecht voor een complete uitrusting om comfortabel en beschermd te kunnen werken. Wij ontmoeten u graag op de dag van de BOA!

  Aanwezig op dag 1

 • Voor grote toezichthoudende diensten biedt Groenendijk Bedrijfskleding de mogelijkheid om een geheel eigen kledinglijn te ontwerpen. Maar ook met de producten uit het standaard assortiment geniet u nog steeds van alle voordelen die bestellen Groenendijk u biedt.

  Een logo of een bedrijfsnaam op uw BOA / Handhaving bedrijfskleding? Geen probleem: Wij zorgen altijd voor een buitengewoon goed resultaat.

  Aanwezig op dag 1

 • De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Natuurtoezicht (KNVvN) is opgericht op 8 juni 1911. Zij mag bij beschikking van Hare Majesteit de Koningin d.d. 6 juni 2011, vanwege haar 100-jarig bestaan, het predicaat Koninklijk voeren.

 • Pebetex heeft een compleet pakket kleding voor de operationele stijl. Een kledinglijn waarin uitstraling van gezag gecombineerd is met een hoog draagcomfort. Naast het kledingpakket operationele stijl, kunt u bij Pebetex uiteraard ook terecht voor stijlvolle kleding in de representatieve stijl. Het kledingpakket heeft een zeer ruime keuze aan aanverwante artikelen en toebehoren voor de BOA. Service staat hoog in het vaandel bij Pebetex, door middel van persoonlijke passessies bij U op locatie, worden Uw werknemers altijd van de juiste maten voorzien.

  Aanwezig op dag 1, 2 en 3.

 • Zepcam is een Nederlands technologiebedrijf gespecialiseerd in bodycams en mobiele video-oplossingen voor professioneel gebruik. Zepcam ontwikkelt producten en oplossingen voor meer dan 400 klanten in meer dan 39 landen gericht op openbare veiligheid, openbaar vervoer, gemeenten en industriële markten.

 • Digitaal handhavingsplatform
  CityControl is het digitale platform voor het uitvoeren van toezicht en handhaving. Met de bevraging van vele lokale en landelijke systemen wordt informatie over onder meer personen, voertuigen en bedrijven beoordeeld en verrijkt. Zo kan de juiste vervolgactie worden bepaald. CityControl zorgt voor minder administratie, meer gebruiksgemak en meer inzicht. Dit inzicht helpt in het maken van betere beslissingen over zowel individuele overtredingen als overkoepelend beleid.

  Aanwezig op dag 1.