Het BOA Event 2019

2, 3 & 4 oktober 2019

Het BOA Event 2019

Op 2, 3 en 4 oktober 2019 vindt de derde editie van het BOA Event plaats op de Politieacademie in Apeldoorn. Dit driedaagse Event van het BOA-platform biedt professionals, werkzaam op het gebied van toezicht en handhaving, de unieke mogelijkheid om kennis te delen, inspiratie op te doen en kennis te verdiepen op het gebied van Opleidingen en innovatie, Samenwerking en informatie-uitwisseling, Uitrusting en bewapening & Slim handhaven en innovatie.
 
 
Welke dag is voor wie?
Er worden drie dagen georganiseerd die alle drie hun eigen unieke programma hebben. Elke dag is dus ook bedoeld voor een ander domein / kleurspoor:
 
Wat mag u deze dagen verwachten?
De dagen bestaan uit plenaire lezingen, (interactieve) workshops en een kennismarkt, waar onze partners graag zichzelf aan u voorstellen en hun producten uitleggen. De dag dat u aanwezig bent, kiest u zelf welke workshops u bijwoont. Bekijk per dag de workshops voor meer informatie:
 
Kom met uw collega(‘s) en ontvang 20 euro korting per persoon!
U woont één dag van het BOA Event al bij voor slechts € 65,- p.p. (excl. btw). Komt u echter met één of meer collega’s dan geven we u nog eens 20 euro korting per persoon en betaalt u slechts 
€ 45,- p.p. (excl. btw). Wacht dus niet te lang, vraag uw collega’s en schrijf jullie in!
 
 
Het BOA-platform
Het BOA-platform is in 2015  in het leven geroepen ter versterking van de samenwerking in de handhaving. Een netwerk zonder besluitvormende status, maar juist met een informatie-delende, verkennende agenderende en initiërende functie en om alle partners - die betrokken zijn bij het werk van toezichthouders en handhavers - te verenigen. 
 
Bekijk de samenvatting van de vorige editie van Het BOA Event (2017)