Het modificeren van een standaard voertuig naar een operationeel inzetbaar voertuig, met de juiste inrichting en elektronische componenten. Dat is waar wij bij ModiForce voor staan.
Altijd en overal het juiste operationeel inzetbare voertuig hebben. Met een voertuig dat zo is ingericht dat de verschillende taken perfect kunnen worden uitgevoerd. Daar gaan we voor. Dit doen we door bedrijfswagens, personenwagens en motorfietsen te modificeren tot de optimale mobiele werkplek. Dat is altijd maatwerk en branche-afhankelijk. Daar zetten wij ons dagelijks voor in. Samen met de gebruikers van het voertuig en fleetowners kijken we graag hoe we kunnen optimaliseren en verbeteren. Dit doen wij bijvoorbeeld tijdens een co-creatie sessie. Voor complexe klussen draaien we onze hand niet om. Sterker nog, we grijpen deze uitdagingen met beide handen aan. Zo hebben we de afgelopen 40 jaar onze bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van talloze grote fleets. Onder andere voor medische spoed, hulpdiensten, luchthavens en defensie.

Wij richten voertuigen zo in dat onze klant daarmee zo optimaal mogelijk zijn werk kan uitvoeren. Door de samenwerking op te zoeken met de operatie van een bedrijf of hulpverlenende dienst realiseren we de volgende punten:
  • Voorrangsvoertuigen kunnen worden ingezet met de focus op het redden van levens. Wij dragen zorg voor de modificatie van het voertuig en het voldoen aan wet- en regelgeving rondom de op te bouwen componenten.
  • Luchthavens kunnen de veiligheid van het luchthavenverkeer waarborgen door de inzet van de juiste voertuigen.
  • Pechhulpdiensten zijn voorzien van een mobiele werkplaats om klanten weer op weg te helpen.
  • Bezorgdiensten gaan met een veilig geborgde lading op pad en kunnen sneller en efficiënter werken.
  • Handhavers van de openbare orde kunnen zich inzetten voor veiligheid, en vertrouwen op de middelen die ze ter beschikking hebben.
  • Defensie beschikt over het optimale voertuig voor militaire inzet.
Met ons team leveren wij dagelijks onze bijdrage aan de inzetbaarheid van voertuigen in heel Nederland en erbuiten!

Bekijk onze website >>