media image

Heigo

Heigo is dé specialist in de ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige bedrijfs- en veiligheidskleding, schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Wij staan als familiebedrijf al meer dan 30 jaar voor het leveren van veiligheid, kwaliteit en comfort. Voor de kleding doen wij dat in ons eigen productiebedrijf in Europa. Hierdoor zijn wij in staat om snel, efficiënt maar ook in kleinere oplages voor u te produceren. Aan het einde van de levensduur verwerken wij uw kleding tot nieuwe grondstoffen voor het maken van recyclebare kunststof producten of verwerken wij deze weer naar nieuwe kleding.  Ook hebben wij binnen ons eigen kledinglabel Made-To-Match de eerste circulaire kledinglijn ontwikkeld, de Earth-line.

Heigo is als productiebedrijf sinds 2005 lid van de Fair Wear Foundation (FWF). Jaarlijks zien zij er op toe dat wij ons conformeren aan goede werk- en leefomstandigheden in onze textielketen.

Vanaf 2019 worden wij door de FWF beoordeeld met de hoogste status van “Leader”.

Voor de BOA’s en handhavers heeft Heigo een uitgebreid programma aan uniformkleding, schoenen en accessoires. Graag willen wij u op onze stand laten kennis maken met dit programma.