Het BOA Event 2019

2, 3 & 4 oktober 2019

Tarieven & locatie

Voor het BOA Event kunt u zich individueel inschrijven of tegelijk met één of meer collega's. U kunt ervoor kiezen om één dag bij te wonen of alle drie de dagen. Hiervoor gelden verschillende tarieven. 

 

Tarieven voor individuele inschrijving

  • Individuele inschrijving voor 1 dag - € 65,- p.p. (excl. btw)
  • Individuele inschrijving voor alle drie de dagen - € 130,- p.p. (excl. btw)*

* Wilt u met twee of meer personen tegelijk komen naar alle drie de dagen? Neemt u dan contact met ons op over het tarief en uw inschrijving.

 

Tarief voor een groepsinschrijving

  • Groepsinschrijving voor 1 dag - € 45,- p.p. (excl. btw)**

** Een groepsinschrijving is alleen geldig als u zich met twee of meer personen tegelijkertijd via hetzelfde formulier inschrijft.

 

Doelgroep
Buitengewoon Opsporingsambtenaar, Toezichthouder, Hoofd en teamleider Toezicht en Handhaving, Boswachter, Milieu-Inspecteur, Docent op het gebied van integrale veiligheid, toezicht en handhaving, beleids- en juridisch adviseurs op het gebied van handhaving bij gemeente, provincie, ministerie, waterschappen, inspectiediensten, natuurorganisaties en politie. 

 

Data en locatie
Woensdag 2 t/m vrijdag 4 oktober 2019 | Apeldoorn

Politieacademie
Arnhemseweg 348
7334 AC Apeldoorn

 

Contact
Wijziging van uw gegevens
naw@sdu.nl

 

Vragen over inschrijving / aanmelding
Sdu Opleidingen & Events
Telefoon: 070 - 378 98 96
E-mail: opleidingen@sdu.nl

 

Programma en sprekers
Ellen Hoofs (eventmanager)
E-mail: e.hoofs@sdu.nl 

 

Annulering
Annuleren kan alleen schriftelijk. Tot drie weken voor aanvangsdatum kunt u uitsluitend schriftelijk annuleren. Wij brengen daarvoor 15% van het aankoopbedrag aan administratiekosten in rekening. Bij annulering binnen drie weken voor de datum van het BOA Event brengen wij het volledige bedrag in rekening, ook wanneer de aanmelding binnen deze periode heeft plaatsgevonden. Het is wel mogelijk om een plaatsvervanger te sturen. Op al onze leveringen zijn de algemene leveringsvoorwaarden van Sdu van toepassing.